Vad är Facebook?

Facebook är ett av världens största sociala medier och idag något som nästan alla förväntas att ha för att lättast kunna nås och ta kontakt med. Facebook är många år gammalt men har under de senare åren bara blivit allt större och större och har idag mer än 1.1 miljard aktiva medlemmar. Exakt vad Facebook är, är lite svårt att beskriva men för dig som privatperson så betyder det att du har en profil som du kan uppdatera med relevant information och innehåll så att dina vänner kan ta del av detta.

Facebook används även av företag som ett sätt att sprida information sig själva och sina produkter samt av artister och band för att göra exakt samma sak. Varför fler och fler väljer att använda Facebook är för att det används redan av så många och dess layout och funktion är helt enkelt överlägsen när det kommer till att sprida information och innehåll till relevanta användare, vidare så är systemet för annonser som Facebook använder väldigt välutvecklat och de annonser du som användare får är ofta sydda just för dig och dina intressen, något som Facebook samlar på sig alltmer du använder tjänsten.

Helt gratis
Facebook är helt gratis att använda och kommer alltid, enligt dem själva, att vara detta så du behöver inte oroa dig över att någon gång skulle kosta pengar att använda sig av Facebook. Så om du inte redan har ett konto på Facebook så kan det vara i god tid att skaffa ett nu.