Muggar med tryck

Se till att så många som möjligt intar sitt morgonkaffe med ditt företags namn på muggen genom att kombinera snygg design med en praktisk mugg. På http://www.tsreklam.se/kategori/profilprodukter/muggar-med-tryck/ kan du på ett enkelt sätt få en snabb översikt över vad som erbjuds, så att du kan välja hur just du vill ha det! Muggar med tryck är ju någonting som varit ett kul inslag i våra hem sedan 80- talet då det verkligen tog fart med muggar med tryck. Då hade man muggar med rockstjärnor, med Disneyfigurer, med sitt namn och så vidare. Idag är det inte fullt lika populärt som det var då, men alla trender kommer ju och går och nu verkar det vara på tillbakagång med just muggar med tryck så det är verkligen något att satsa på.

Passar er logga?
Som med alla andra reklamprodukter är det alltid smart att tänka igenom på vad för slags produkter er logga passar in. Vissa loggor passar perfekt på t-shirtar medan andra passar bättre på pennor eller muggar. Ett tips är att beställa lite olika produkter från tsreklam så att ni sedan kan kolla vilka som blir bäst just för er logga så att ni får ut bästa möjliga av era reklamprodukter istället för att beställa hundratals produkter som ni sedan blir missnöjda med.

I varje familjs hem!
Lyckas ni med bedriften att få till en snygg mugg där er logga figurerar så kan ni känna er relativt säkra på att era muggar med tryck kommer att finnas i många hem! Kanske kan ni ta ut svängarna en aning för att det ska bli så roligt och snyggt som möjligt. I många fall när det kommer till just reklam så är det ju mod som vinner över blygsamhet, så var inte rädda för att våga chansa lite!