Behöver du mentometer?

En mentometer är något du kommer att kunna använda i många fall och tillfällen. Just nu befinner man sig i en värld där allting verkligen går snabbt framåt. Direkt feedback kan vara ett otroligt bra verktyg. Men när man står och föreläser för flera hundra personer på en och samma gång, så kan det vara svårt att gå igenom vad var och en har att säga. Det skulle ta alltför lång tid. Istället finns lösningen i mentometer.

Tänk dig en välfylld sal där man hållit ett föredrag och man vill ställa en fråga till publiken. Istället för att köra på den klassiska handuppräckningen så kan man nu direkt få en tabell över vilka som tycker vad. Man använder helt enkelt mentometer, och med sin mobil kan åhörarna direkt ge sitt svar på en frågeställning. Man får svart på vitt hur många procent som röstat på vilket alternativ och så vidare. Man kan använda det i frågesport-situationer och så väldigt mycket mer, endast fantasin sätter gränser i detta fall.

http://www.avhuset.se/forsaljning/mentometer-turningpoint kan du läsa om hur produkten fungerar och hur du kan använda den. Du får hjälp med allt ifrån service och introduktion, till installation och hjälp på plats utav den kunniga personalen.